Fotoshoot van volledig ingerichte ruimtes met kartonnen meubels en decoratie. Maak een prima eerste indruk online en krijg meer potentiële kopers op bezoek.

 • Meer online bezoekers

 • Meer “echte” bezoekers

 • Sneller een bod

 • Minder afbieden van de verkoopprijs

 • Sneller verkocht

Met dit pakket haalt u alles uit de kast voor een prima eerste indruk onlinePlaats foto’s van ingerichte ruimtes op immowebsites en krijg online en bijgevolg “in realtime” meer bezoekers. Toon het potentieel en het formaat van de ruimte door referentiepunten
(Lege ruimtes inschatten is erg moeilijk, zelfs ter plaatse. Op foto is dit nog lastiger omdat men vaak gebruik maakt van een groothoeklens.)

Met een goede eerste indruk maakt u echt veel meer kans om uw eigendom snel te verkopen. Als u weet dat 85% zijn/haar zoektocht online start, wordt het al snel duidelijk hoe belangrijk foto’s zijn. Verhoog uw kansen en zorg ervoor dat men uw pand aanklikt en niet het volgende!
Plaats foto’s van ruimtes die ingericht zijn zodat eventuele kopers zich aangetrokken voelen en een kijkje willen nemen. Op die manier krijgen ze meteen een duidelijk beeld van de grootte en functie van de ruimtes.

Hoe ga ik te werk?

 • Uw eigendom wordt volledig ingericht met kartonnen meubels. De zitbank, het bed en de tafel vormen handige referentiepunten voor de (online) bezoeker om in te schatten hoe groot de ruimtes precies zijn. Decoratie zorgt voor sfeer en gezelligheid. Deze kies ik zorgvuldig, rekening houdend met de doelgroep en stijl.
 • Van het geheel maak ik professionele foto’s om op immosites te plaatsen. De foto’s worden standaard genomen in klein formaat. Graag vooraf een seintje indien u ze ook voor andere doeleinden wenst te gebruiken.
 • Na het maken van de foto’s ruim ik alles op en neem ik alles weer mee.
 • Om uw verkoop zo snel mogelijk te boosten, ontvangt u uw foto’s binnen 2 werkdagen.

Duur van de Picture Perfect-sessie?

Ik heb ongeveer 6 uur nodig om de kamers in te richten met de kartonnen meubels, te decoreren, de foto’s te nemen en weer op te ruimen.

Wilt u uw huis snel verkopen?

Kies dan zeker voor vastgoedstyling! Neem vandaag nog contact met me op. Ik bekijk graag samen met u de mogelijkheden.

  Wil je een adviesmoment aanvragen?