Verkoop uw woning

Wilt u graag vlot en voor een zo hoog mogelijk bedrag uw woning verkopen?
Of bent u op zoek naar het beste alternatief voor een prijsverlaging?

Haal alles uit de kast om de presentatie te verzorgen en zet uw woning sterk in de markt. Kandidaat-kopers willen waar voor hun geld en zich er kunnen thuis voelen. Bij verkoop mag uw levensstijl en smaak niet overheersen want 80% van de bezoekers heeft moeite of kan gewoon niet voorbij het huidige interieur of het gebrek eraan kijken.

Bent u bereid om u te laten bijstaan door iemand met kennis van zaken en ervaring? SHi kan je verderhelpen met volgende diensten:

ADVIES

Wilt u graag weten wat je (zelf) kan doen om optimaal te presenteren?
Wat aanpakken en wat niet?

FOTOSHOOT

Staat uw woning op punt en wilt u kwalitatief goede foto’s die uw woning mooi in beeld brengen? Is uw innerlijke fotograaf afwezig of hebt u niet het juiste materiaal?

MEUBELVERHUUR

U bent al verhuisd of u hebt een nieuwbouw- of renovatieproject gerealiseerd en de woning staat (half) leeg?

Verkopen is loslaten en een nieuw avontuur starten.

Hoe ga ik te werk?

Als vastgoedstyliste bekijk ik je woning objectief en met oog voor detail, net als een kandidaat-koper die komt kijken. Ik maak foto’s en notities van de ruimten en eventuele verbeterpunten. Samen overlopen we zowel binnen als buiten. Na mijn bezoek ontvangt u via mail een beknopt verslag. Dit omvat een opsomming van de plus- en minpunten per kamer. Hoe te verbeteren en met welke prioriteit.

ADVIES vanaf €150

Advies

Action Advice

Uw woning zo goed mogelijk presenteren om een goede eerste indruk te maken bij kandidaat-kopers. Door meer interesse op te wekken verhoogt u uw kansen op een goed bod en een mogelijke verkoop.

Een kandidaat-koper komt niet kijken hoe u woont, maar wel of de woning geschikt is voor hen. We helpen u om terug naar de basis te gaan. Een ordelijke en propere woning met licht, ruimte en een goede flow werkt rustgevend en uitnodigend.
Dit doen we aan de hand van enkele basisprincipes:
opruimen – depersonaliseren – herstellen – neutraliseren – schoonmaken – sfeer creëren

Grondig schoonmaken is alvast een goede voorbereiding op de naderende verhuis en u kan het zelf en op eigen tempo doen.

Renoveren is zeker niet de bedoeling, maar kleine herstellingen hebben wel een grote impact. ‘Werk’ laat namelijk de waarde gevoelsmatig dalen. We denken hierbij aan afwas, een volle brievenbus, een losse plint, een piepende deur, rommel, een lamp die niet werkt… Het is een reden om af te bieden en u verkleint uw kansen om te verkopen.

Neem mogelijke obstakels weg en geef geen reden tot afbieden. Maak uw eigendom klaar voor verkoop met ons advies op maat en laat het volledige potentieel zien. Een prijsverlaging kost veel meer!

Fotostyling

Picture Perfect

Vergroot uw kansen op de vastgoedmarkt en versterk uw positie in het gigantische (online) aanbod.

85% start zijn/haar zoektocht online.

Met kwalitatieve en mooie foto’s trekt u kandidaat-kopers sneller over de streep om een bezichtiging in te plannen. Elke kamer, en ook buiten, wordt ruimtelijk en compleet in beeld gebracht. We maken realistische foto’s, niet overbewerkt of heel uitvergroot, zo zijn er geen onverwachte ‘verrassingen’ ter plaatse. Neem gerust een kijkje bij Realisaties.

Foto’s van een rommelig interieur, of met (veel) prullaria, leiden af van wat belangrijk is en laten de waarde gevoelsmatig dalen. Als vastgoedstyliste ben ik dagelijks bezig met de presentatie van woningen voor verkoop wat perfect aansluit bij fotostyling.

Een checklist met handige tips om uw woning ‘picture perfect’ te maken ontvangt u vóór de shoot. Zo kan u zelf aan de slag. Bij het maken van de foto’s hoef ik dan enkel aan te passen waar nodig.

Hebt u helemaal geen feeling met interieur of is het niet helemaal duidelijk wat de bedoeling is?
Pakt u het graag samen aan of laat u het liever aan mij over? Prima, ik help u graag verder! Vink ‘mét fotostyling’ aan bij onderstaande criteria, dan voorzie ik de nodige tijd om uw woning zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Is de woning leeg? Overweeg dan zeker om een tijdelijke inrichting te plaatsen. Ontdek de meerwaarde hieronder bij meubelverhuur en lees meer over de opties die we aanbieden.

Regio provincie Antwerpen
Sofie Heerwegh maakt foto's van een afwerkt interieur

Hoe ga ik te werk?

 • We plannen een datum in voor de shoot

 • U ontvangt de checklist

 • Afhankelijk van de grootte van de woning ben ik 1u ter plaatse

 • Mét fotostyling komt er min. 1u en max. 3u bij

 • Binnen 48u ontvangt u de foto’s in jpg-formaat

FOTOSHOOT vanaf € 110
FOTOSTYLING € 50/u

Meubelverhuur

Waarom vastgoed dat leeg staat inrichten? Ontdek hoe u door de koper te helpen, meerwaarde creëert en sneller verkoopt.

U kan bij SHi een tijdelijke inrichting huren om het volle potentieel te tonen, en enige twijfels of vragen bij kandidaat-kopers weg te nemen. Een leegstaande woning voelt verlaten en niet (meer) geliefd aan, wat niet aantrekkelijk is. Bovendien kunnen 4 op 5 (online) bezoekers de grootte niet inschatten en zien ze de mogelijkheden niet die uw woning te bieden heeft.

 • Ingericht oogt ruimer en waardevoller

 • Aan de hand van meubels kunnen ze de grootte van de ruimten goed inschatten

 • Sfeervolle aankleding verhoogt het inlevingsvermogen en biedt een warm welkom

 • Accentueren van de troeven en tonen wat mogelijk is

 • Neemt de aandacht weg van imperfecties

 • Elke ruimte krijgt een functie, een overzichtelijke indeling voelt rustig en aangenaam

 • Geen online foto’s meer van lege ruimten waarbij men moet nadenken/gokken naar de functie, grootte en mogelijkheden

Wilt u uw huis snel verkopen?

Kies dan zeker voor vastgoedstyling! Neem vandaag nog contact met me op. Ik bekijk graag samen met u de mogelijkheden.

  Wil je een adviesmoment aanvragen?