Wie is SHI

Styling

Hallo! Ik ben Sofie, vastgoedstyliste en oprichtster van SHi Vastgoedstyling.

Interieur en styling zijn op mijn radar gekomen na de aankoop van ons huis. De grondige renovatie en aanbouw hadden iets in gang gezet. De keuzes die ik vervolgens mocht maken voor het interieur waren ‘pure joy’ en gaven me een geweldige boost. Na enkele jaren, en ondertussen twee kids, besloot ik om mijn managersfunctie in fashion stop te zetten en op ontdekking te gaan.

De strever in mij is graag goed voorbereid en dus koos ik voor een bijscholing. Interieurstyling, hét uitgangspunt voor die brede waaier aan mogelijkheden vond ik.  Fier als een gieter op enkele mooi afgeronde projectjes, wou ik deze ook goed kunnen vastleggen op foto uiteraard, dus ging ik in avondschool Digitale Fotografie volgen. Twee keer shoot and score! Nog niet overtuigd en nieuwsgierig naar meer startte ik met Vastgoedstyling… Een instant match! Na enkele dagen stage lopen was ik helemaal verkocht, dit is wat ik graag wil doen! Ik heb dan ook geen moment getwijfeld toen ze me vroegen of ik wilde blijven.

Komende uit een zelfstandig nest voelde het werken op zelfstandige basis dan ook heel vertrouwd aan. Bijna drie jaar, en ruim 200 geplaatste inrichtingen later werd het tijd om mijn eigen weg in te slaan. Zo ontstond SHi vastgoedstyling.

Portret van Sofie Heerwegh

Zaakvoerster/ styling

Zaakvoerder/ cleaning

Cleaning

Ik ben Bruno, vastgoedcleaner, sterke all-rounder en oprichter van BG cleaning.

Als jobstudent kreeg ik een doorgedreven opleiding professioneel ramenwasser. Na mijn studies en een job in Sales zocht ik naar een nieuwe uitdaging: brandweerman! Geslaagd voor het toelatingsexamen en de fysieke proeven mocht ik bij de eerst volgende lichting in dienst treden. Momenteel nog steeds actief bij kazerne Noord te Antwerpen.

Energiek en sportief als ik ben, koos ik voor een bijberoep: ramenwasser. Met zin om te ondernemen ontstond niet veel later, BG Cleaning. Naast techniek, fysieke kracht en ervaring, vind ik kennis van producten en materialen, oog voor detail en stiptheid zeker zo belangrijk. Sinds 2008 bouwde ik als betrouwbare partner dan ook een ruim klantenbestand uit.

Met een vastgoedstyliste in huis werd al snel duidelijk dat cleaning voor de presentatie van vastgoed heel belangrijk is. Zelf weten we dat na een renovatie, alsook bij nieuwbouw, een veel grondigere aanpak en de nodige ervaring vereist zijn om een project proper tot in de puntjes op te leveren. Opkuis werd toegevoegd aan onze diensten. Zo mochten we reeds opdrachten uitvoeren voor Vlassak Verhulst, Ooms, APK Construct,…

Ik help u uw huis snel te verkopen!

Kies voor vastgoedstyling! Neem vandaag nog contact met me op. Ik bekijk graag samen met u de mogelijkheden.

    Wil je een adviesmoment aanvragen?